top of page

Profil

Tilmeldingsdato: 13. jan. 2020

Om

0 Synes godt om modtaget
0 kommentarer modtaget
0 bedste svar

Kære Jesper

Jeg har netop læst artiklen: Forældre kunne godt hente deres børn tidligere, men de prioriterer det ikke . Og jeg vil blot SIGE STOR TAK fordi du fortæller om hvordan vi som forældre KAN og har VALGET til at prioritere vores tid anderledes. Jeg er nemlig fuldstændig enig med dig i at hvis man ikke prioriterer materielle ting..... fladskærme i alle rum, ipads, dyre ferier (hvor børnene også afsættes hver dag i en børneklub, så forældre kan ligge i fred v poolen...) eller dyre biler, dyrt design tøj (for man er jo trods alt en karrierekvinde eller mand og skal udstråle en vis status tænker nogle sikkert)...

Det burde være legalt at alle under en jobsamtale havde medbestemmelse iht de 37 timers arbejdsuge. Der burde slet ikke stå i et jobopslag at det er en 37 timers stilling.

Og hvorfor er det mest kvindefag som kan være deltid?

Jeg siger ofte til andre at jeg vil hellere have mere TID med mine børn end PENGE. Måske vi ikke havde så mange ensomme og selvskadende og usikre unge mennesker hvis mor eller far eller begge havde været på deltid og dermed været mere nærværende i deres liv.

Mvh

Karina

karina_berg

Flere handlinger
bottom of page