top of page
baggrund-til-banner.jpg
titel-baggr.png

Den 10. november 2121

- ny bog på gaden

Jagten på den gode opdragelse

En underholdende, uhøjtidelig og overskuelig debatbog

jagten-paa-den-gode-opdragelse-bogcover.jpg

Børn, familieliv og opdragelse er svært. For hvem vil ikke gerne være verdens bedste forælder? Og hvem vil ikke gerne være bedre til at tale om og håndtere alt det, der er svært, når man har fået børn?

 

”Jagten på den gode opdragelse” er en debatbog, som stiller skarpt på 25 svære spørgsmål i livet som småbørnsforældre. Der bliver blandt andet spurgt, om det er okay at sige nej tak til babyrytmik, og om det er okay at insistere på et sexliv.

 

Bogen er ikke en løftet pegefinger eller en manual for det gode familieliv, men tværtimod en opfordring til, at man derhjemme tager emner op, selvom de er svære at tale om i en travl hverdag, hvor man sjældent finder overskuddet til at spørge sin partner: ”Hvad siger du til, at vi lige taler om skærmpolitik, når ungerne er faldet i søvn?”

 

Bogen er underholdende, uhøjtidelig og overskuelig, så den passer til det travle familieliv, og det vil være oplagt at bruge den som et opslagsværk, hvor man kan få input til de forskellige udfordringer, efterhånden som de viser sig.       

 

Bogen henvender især til småbørnsforældre (0 -11 år), men kan læses af alle, som interesserer sig for børneopdragelse og pædagogik. Her er ingen skråsikre bud på den optimale opdragelse, men i stedet 25 tankevækkende spørgsmål og svar, der kan skabe refleksion, debat og eftertænksomhed derhjemme.

 

Jagten på den gode opdragelse er skrevet af Jesper Koerstz Jensen, som er lektor i pædagogik, blogger på dengodeopdragelse.dk og fast medlem af panelet i Radio4- programmet ’Hjælp – jeg er forælder’.

 

 

Jagten på den gode opdragelse. Jesper Koerstz Jensen. Trykværket. 199 kr. 148 sider. Bogen udkommer 10. november.

 

Forfatteren kan træffes på mobil 2679 4915 eller jesperkoerstz@hotmail.com for uddybning af sine synspunkter.

bottom of page