top of page

#132 Tak for 2. oktoberFoto: Unspalsh.com

Tak til Svend Brinkmann for at komme en time før og stå og smalltalke og skabe god stemning og formidle et foredrag på en måde, hvor det bliver helt naturligt at nævne filosoffen Gadamer og hans egen børnehaves storrygende pædagoger i en og samme sætning. Og for at svare på spørgsmål i tyve minutter og blive hængende og tale med folk og vise oprigtig begejstring over at være i en skaterhal og være ”opvarmning” for Katinka. Ja, tak til Svend Brinkmann for at være en akademisk superstjerne med begge ben på jorden.Foto: Brinkmann giver den gas i hal 12


Og tak til Katinka for et topprofessionelt sæt med blandt andet sangen ”idioter”, der er en sønderlemmende kritik af hendes skolelærere. Og til Mie Storm for at okse tværs over landet, højgravid, og bekæmpe trafikuheld på Storebælt og diverse trafikpropper og alligevel nå frem til tiden og levere en tankevækkende kritik af skolen og et forsvar for unschooling-bevægelsen, som i den grad har fået vind i sejlene. Og tak til Ole Ditlev Nielsen for en personlig beretning om et familieliv i sneglefart. Og til Laura Vilsgaard for at tryllebinde publikum med et ”slide-løst” og levende oplæg om udfordringerne ved at være mor i dag. Og til Mette Carendi for ukuelig energi, gode grin og vigtige pointer om, hvorfor vi går amok på vores børn, og hvorfor det er svært at holde gang i parforholdet, når børnene er små. Og tak til Line Jensen Illu for at sidde tegne og kaste stjernestøv over eventet.Foto: Mette Carendi - som leverede varen i hal 12 og i øvrigt skriver nogle fremragende bøger


Tak til Nana Schwartzlose for at binde dagen sammen på fornem vis (og hvor er det bare smart at have en konferencier med en kontras til pauserne, og når der opstår tekniske problemer). Og tak til politikerne for en god debat om eftermiddagen og til Stina Vrang Elias og Karen Lumholt for at tilføre debatten kvalitet og tyngde med solide oplæg om forskning på småbørnsområdet og børnenes perspektiv og tak til Mark Stokholm for at stille de helt rigtige spørgsmål.
Foto: Karen Lumholt som udfører et særdelses vigtigt arbejde i Familiepolitisk Netværk


Og stor tak til ECO-village, KSE ejendomme, BEC, BUPL, Bydelsforeningen på Musicon og Rsokilde Kommune for at spytte i kassen og være med til at gøre en drøm og en ide til vaskeægte virkelighed.


Og kæmpetak til de frivillige for at pukle rundt og servere kaffe og kage og mere kaffe og øl og vand og flere øl og tørre borde af og gøre rent og rydde op og hente borde og stole og titusind andre ting, som er fuldstændig afgørende sådan en dag.


Og tak til lyd og lys for at få det hele til at spille.


Og stor tak til skaterhallen, hal 12, for at låne os deres lokaler, så det blev muligt at skabe en rå, legende og intim ramme til arrangementet.


Og tak til hele bydelen Musicon for at bakke op og sende gode vibrationer og kærlighed i vores retning.


Og allermest tak til dig, der købte billet, mødte op og var med til at gøre aftenen helt uforglemmelig. Når man har været med fra de første tanker blev tænkt, er det ret specielt at opleve, at der sidder levende mennesker og rent faktisk får sig en god oplevelse. Men det er heldigvis vores indtryk, at det lykkedes. Siden sidste lørdag har vi fået rigtig mange positive tilkendegivelser og opfordringer til at holde det igen. Så det bliver vi nok kraftigt nødt til at overveje.


Tusind tak fordi du ville lege med.

Mange hilsner

FAM (foreningen af aktører på Musicon)

Og dengodeopdragelse.dk---


Husk i øvrigt at der på dengodeopdragelse.dk udkommer et indlæg om børneopdragelse hver fredag de næste 14 år. Det kan du læse mere om her.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page